O nama

Gotika d.o.o   se nalazi u Požeško Slavonskoj  županiji u gradu Pleternica.  Naša djelatnost je izrada stiropornih dekoracija za interijere i exterijere,u prvom redu fasadnih štukatura(erte,bordure,istake),Bavimo se također izradom reklama, logotipova, tu su razne makete ,scenografije ,pozadine za  kazalište i sl. i niz raznih ukrasa , dekoracija i reklama za   event industriju ,vjenčanja ,rođendani i dr.Razne oblike od stiropora, mdf-a ,šperploče, plexiglasa i drugih materijala  također možemo izraditi po vašim idejama i nacrtu .Posjetite i našu facebook stranicu :Gotika d.o.o. i pogledajte još neke od naših radova                                                                                                               

Svi naši proizvodi se rade od najkvalitetnijih matrijala koji se mogu naći na tržištu te su jamac kvalitete i duge trajnosti naših proizvoda.Velikom upornošću,  stalnim praćenjem svijetskih tehnologija u ovoj djelatnosti i ulaganjem u proizvodnju i kvalitetu proizvoda danas možemo ponuditi proizvode koji će zadovoljiti i najizbirljivije kupce ,tako da se danas naši proizvodi koji su našli kupce diljem Hrvatske mogu  naći i u susjednim zemljama.Uzorke naših proizvoda možete dobiti besplatno na vašu adresu, isto tako svu naručenu robu šaljemo na vašu adresu uz minimalne ili nikakve troškove dostave ovisno o količini. Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni robu bez ikakvih pojašnjenja možete o našem trošku vratiti nazad. Bez obzira jeste li naš kupac ili ne uvijek smo spremni sa vama podjeliti naša iskustva ili dati savjete po pitanju dekoracija.

Za sve vaše upite, poslovne prijedloge, narudžbe ili ideje, naš info telefon Vam je na raspolaganju gotovo od 0-24 sata. Ukoliko ne budemo u mogućnosti realizirati Vaše zahtijeve uputiti ćemo Vas na adrese drugih proizvođača.

Gotika d.o.o. je nositelj certifikata Bonitetne izvrsnosti čime je svrstana među uspiješne i pouzdane tvrtke